Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren
Anbecom ICT Kenniscentrum 2 minuten leestijd

Een optimale cloudomgeving met Windows Virtual Desktop.

Een werkplek in de cloud zorgt voor flexibiliteit die we nu nodig hebben. Dankzij de juiste tools en technologie, zoals Windows Virtual Desktop, kunt u plaats- en device-onafhankelijk werken wanneer u dat wilt.

De coronacrisis dwingt veel mensen om op afstand te werken. Thuis maken ze gebruik van flexibele uren. Ze beginnen eerder of werken langer. Misschien zijn de kinderen thuis, omdat scholen gesloten zijn, en zijn ze zich nog meer bewust van vrije uren.

Een werkplek in de cloud zorgt voor flexibiliteit die we nu nodig hebben. Dankzij de juiste tools en technologie, zoals Windows Virtual Desktop, kunt u plaats- en device-onafhankelijk werken wanneer u dat wilt. Ook met collega’s die thuis of op kantoor aanwezig zijn, kunt u communiceren en samenwerken aan projecten.

Windows Virtual Desktop werkt goed

Met Windows Virtual Desktop werkt u op een virtuele werkplek vanuit de Azure cloudomgeving, die snel en vertrouwd is. U heeft alles bij de hand. Ideaal, want met Windows Virtual Desktop ervaart u de ook beste gebruikerservaring.

Windows Virtual Desktop biedt volledige ondersteuning voor het gebruik van alle Office 365-producten. Geen gedoe meer om Office 365 draaiende te krijgen op een eigen virtuele omgeving (VDI) of remote desktop (RDS). Daarnaast zijn ook alle beveiligings- en beheertechnologieën van en door Microsoft 365 geïntegreerd. Veilig werken in de cloud is gegarandeerd.

Persoonlijk en flexibel

Een ander groot voordeel van Windows Virtual Desktop is dat de werkplek volledig af te stemmen is op de gebruiker. Werkt er binnen de organisatie slechts één persoon met AutoCAD? Dit programma voegt u eenvoudig toe aan de werkplek van één persoon. Zowel bureaubladen als alleen specifieke applicaties kunnen aan de werkplek worden toegevoegd. Het resultaat is een flexibele werkplek, volledig afgestemd op de behoefte van de gebruiker.

Minder complex

Daarnaast is Windows Virtual Desktop ook minder complex. De implementatie van meerdere virtuele desktops was voorheen kostbaar en ingewikkeld. Met Windows Virtual Desktop laat u meerdere mensen op één infrastructuur binnenkomen en werken. Dat is kostentechnisch interessant, want u betaalt namelijk alleen voor wat u gebruikt, het is tenslotte een Azure clouddienst.

Ontdek de mogelijkheden Windows Virtual Desktop

Meer weten over Windows Virtual Desktop en ontdekken wat een virtuele werkplek vanuit de Azure cloudomgeving voor uw organisatie doet?

Wilt u een demo door Anbecom ICT ontvangen?

Ik sta voor u klaar, Mark Hoogendijk

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Kevin, IT Specialist Maak een afspraak met Kevin

Recente berichten over Anbecom ICT Kenniscentrum

Hybride werken en uw ICT-omgeving

Allerlei variaties op de manier van werken zijn ondertussen de normaalste zaak van de wereld. Op kantoor, thuis, deels kantoor en deels thuis, etc.

Lees meer
Microsoft Viva, een korte introductie

Sinds kort heeft Microsoft een nieuw platform beschikbaar; Microsoft Viva. Deze intranet-achtige oplossing wordt ook wel een “employe experience” platform genoemd. Viva dient als startpunt, voor bijvoorbeeld werknemers, om gemakkelijk bij verschillende, gedeelde, informatiebronnen van hun bedrijf te komen.

Lees meer
5 aandachtspunten voor de moderne (thuis)werkplek.

De voordelen van thuiswerken zijn inmiddels bekend en breed gedragen: een betere balans tussen werk en privé, een hogere productiviteit en minder reistijd. Toch zijn die voordelen geen vanzelfsprekendheid. We zien dat veel organisaties onvoldoende aandacht besteden aan de thuiswerkplek, in de breedste zin van het woord.

Lees meer
Gebruik een wachtwoordZIN!

73% van de populairste wachtwoorden ter wereld kan binnen een seconde worden gekraakt, volgens data van de NordPass-wachtwoordbeheerder. Hieruit is op te maken dat miljoenen mensen nog steeds een algemeen en zwak wachtwoord gebruiken. In deze blog helpen we u op weg om gebruik te gaan maken van sterke wachtwoorden, die de kans op een hack en daarmee ongewenste schade verkleint.

Lees meer
Anbecom ICT

Anbecom ICT