Collega’s gezocht, ja!
3
Anbecom ICT Kenniscentrum 2 minuten leestijd

Een optimale cloudomgeving met Windows Virtual Desktop.

Een werkplek in de cloud zorgt voor flexibiliteit die we nu nodig hebben. Dankzij de juiste tools en technologie, zoals Windows Virtual Desktop, kunt u plaats- en device-onafhankelijk werken wanneer u dat wilt.

De coronacrisis dwingt veel mensen om op afstand te werken. Thuis maken ze gebruik van flexibele uren. Ze beginnen eerder of werken langer. Misschien zijn de kinderen thuis, omdat scholen gesloten zijn, en zijn ze zich nog meer bewust van vrije uren.

Een werkplek in de cloud zorgt voor flexibiliteit die we nu nodig hebben. Dankzij de juiste tools en technologie, zoals Windows Virtual Desktop, kunt u plaats- en device-onafhankelijk werken wanneer u dat wilt. Ook met collega’s die thuis of op kantoor aanwezig zijn, kunt u communiceren en samenwerken aan projecten.

Windows Virtual Desktop werkt goed

Met Windows Virtual Desktop werkt u op een virtuele werkplek vanuit de Azure cloudomgeving, die snel en vertrouwd is. U heeft alles bij de hand. Ideaal, want met Windows Virtual Desktop ervaart u de ook beste gebruikerservaring.

Windows Virtual Desktop biedt volledige ondersteuning voor het gebruik van alle Office 365-producten. Geen gedoe meer om Office 365 draaiende te krijgen op een eigen virtuele omgeving (VDI) of remote desktop (RDS). Daarnaast zijn ook alle beveiligings- en beheertechnologieën van en door Microsoft 365 geïntegreerd. Veilig werken in de cloud is gegarandeerd.

Persoonlijk en flexibel

Een ander groot voordeel van Windows Virtual Desktop is dat de werkplek volledig af te stemmen is op de gebruiker. Werkt er binnen de organisatie slechts één persoon met AutoCAD? Dit programma voegt u eenvoudig toe aan de werkplek van één persoon. Zowel bureaubladen als alleen specifieke applicaties kunnen aan de werkplek worden toegevoegd. Het resultaat is een flexibele werkplek, volledig afgestemd op de behoefte van de gebruiker.

Minder complex

Daarnaast is Windows Virtual Desktop ook minder complex. De implementatie van meerdere virtuele desktops was voorheen kostbaar en ingewikkeld. Met Windows Virtual Desktop laat u meerdere mensen op één infrastructuur binnenkomen en werken. Dat is kostentechnisch interessant, want u betaalt namelijk alleen voor wat u gebruikt, het is tenslotte een Azure clouddienst.

Ontdek de mogelijkheden Windows Virtual Desktop

Meer weten over Windows Virtual Desktop en ontdekken wat een virtuele werkplek vanuit de Azure cloudomgeving voor uw organisatie doet?

Wilt u een demo door Anbecom ICT ontvangen?

Ik sta voor u klaar, Mark Hoogendijk

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Jan, IT Specialist Maak een afspraak met Jan

Recente berichten over Anbecom ICT Kenniscentrum

Microsoft Teams of Zoom?

Microsoft Teams en Zoom zijn beide populaire oplossingen om te kunnen videobellen, chatten en het uitwisselen van bestanden. Maar waar zitten nu de verschillen en waarom zou u voor het gebruik van Teams moeten kiezen? In dit artikel nemen we u hierin mee. Daarnaast geven we u een aantal handige tips en benoemen een aantal nieuwe functionaliteiten die onlangs zijn geïntroduceerd.

Lees meer
Overstappen naar een nieuw ICT-bedrijf?

Waarschijnlijk moet u er niet aan denken; overstappen naar een nieuw ICT-bedrijf. Bijna net zo erg als het overstappen naar een nieuwe accountant. Not done, heel veel gedoe en gaat het überhaupt beter worden? Inderdaad, het is best wel een ‘gedoe’ om over te stappen naar een nieuw ICT-bedrijf, maar het is lang niet zo […]

Lees meer
5 tips tegen ransomware

Ransomware, ook wel gijzelsoftware genoemd, is een online chantagemiddel. Het woord ransom betekent letterlijk losgeld.

Lees meer
(Weer) grip op de moderne werkplek met Microsoft Intune

“Hoe krijgen we weer grip op al die apparaten waarop onze bedrijfsdata toegankelijk is?” Een vraag die velen bezig houdt nu thuiswerken hoogtij viert.

Lees meer
Anbecom ICT

Anbecom ICT