Collega’s gezocht, ja!
3
Anbecom ICT Kenniscentrum 2 minuten leestijd

Een optimale cloudomgeving met Windows Virtual Desktop.

Een werkplek in de cloud zorgt voor flexibiliteit die we nu nodig hebben. Dankzij de juiste tools en technologie, zoals Windows Virtual Desktop, kunt u plaats- en device-onafhankelijk werken wanneer u dat wilt.

De coronacrisis dwingt veel mensen om op afstand te werken. Thuis maken ze gebruik van flexibele uren. Ze beginnen eerder of werken langer. Misschien zijn de kinderen thuis, omdat scholen gesloten zijn, en zijn ze zich nog meer bewust van vrije uren.

Een werkplek in de cloud zorgt voor flexibiliteit die we nu nodig hebben. Dankzij de juiste tools en technologie, zoals Windows Virtual Desktop, kunt u plaats- en device-onafhankelijk werken wanneer u dat wilt. Ook met collega’s die thuis of op kantoor aanwezig zijn, kunt u communiceren en samenwerken aan projecten.

Windows Virtual Desktop werkt goed

Met Windows Virtual Desktop werkt u op een virtuele werkplek vanuit de Azure cloudomgeving, die snel en vertrouwd is. U heeft alles bij de hand. Ideaal, want met Windows Virtual Desktop ervaart u de ook beste gebruikerservaring.

Windows Virtual Desktop biedt volledige ondersteuning voor het gebruik van alle Office 365-producten. Geen gedoe meer om Office 365 draaiende te krijgen op een eigen virtuele omgeving (VDI) of remote desktop (RDS). Daarnaast zijn ook alle beveiligings- en beheertechnologieën van en door Microsoft 365 geïntegreerd. Veilig werken in de cloud is gegarandeerd.

Persoonlijk en flexibel

Een ander groot voordeel van Windows Virtual Desktop is dat de werkplek volledig af te stemmen is op de gebruiker. Werkt er binnen de organisatie slechts één persoon met AutoCAD? Dit programma voegt u eenvoudig toe aan de werkplek van één persoon. Zowel bureaubladen als alleen specifieke applicaties kunnen aan de werkplek worden toegevoegd. Het resultaat is een flexibele werkplek, volledig afgestemd op de behoefte van de gebruiker.

Minder complex

Daarnaast is Windows Virtual Desktop ook minder complex. De implementatie van meerdere virtuele desktops was voorheen kostbaar en ingewikkeld. Met Windows Virtual Desktop laat u meerdere mensen op één infrastructuur binnenkomen en werken. Dat is kostentechnisch interessant, want u betaalt namelijk alleen voor wat u gebruikt, het is tenslotte een Azure clouddienst.

Ontdek de mogelijkheden Windows Virtual Desktop

Meer weten over Windows Virtual Desktop en ontdekken wat een virtuele werkplek vanuit de Azure cloudomgeving voor uw organisatie doet?

Wilt u een demo door Anbecom ICT ontvangen?

Ik sta voor u klaar, Mark Hoogendijk

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Jan, IT Specialist Maak een afspraak met JanBekijk het team

Recente berichten over Anbecom ICT Kenniscentrum

(Weer) grip op de moderne werkplek met Microsoft Intune

“Hoe krijgen we weer grip op al die apparaten waarop onze bedrijfsdata toegankelijk is?” Een vraag die velen bezig houdt nu thuiswerken hoogtij viert.

Lees meer
5 nieuwe ontwikkelingen binnen Teams

Microsoft Teams heeft door het thuiswerken de afgelopen periode een enorme vlucht in gebruik genomen. Veel van onze klanten werken met Teams, maar niet iedereen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan Teams daardoor niet optimaal inzetten. Dat is zonde.

Voor een efficiënt gebruik van Teams brengen we in deze blog daarom 5 recente ontwikkelingen onder de aandacht:

Lees meer
Phishing
Phishing; nep van echt onderscheiden

Phishing is soms zo overtuigend, dat een klik snel gemaakt is. Phishing of nepmails komen in alle soorten en maten voor; van een simpel verzoek om persoons- of inloggegevens tot goed doordachte en specifieke aanvallen om organisaties binnen te dringen. Gerichte phishing-aanvallen lijken vaak van bekende personen of vertrouwde instanties af te komen. Soms worden er uitdrukkelijk namen en informatie vermeld die toegespitst zijn op de ontvanger van de mail. Criminelen die nepmails versturen, maken misbruik van dagelijkse omstandigheden, maar ze zijn ook in uitzonderlijke situaties actief, zoals nu tijdens de coronacrisis.

Lees meer
Een veilige Microsoft 365 omgeving? Controleer het met Microsoft Secure Score

Veiligheid staat bij Microsoft absoluut op nummer 1. Daar zet het bedrijf zwaar op in binnen hun eigen platforms, apps en werkwijze, maar daar helpen ze ook al hun gebruikers bij.

Lees meer
Anbecom ICT

Anbecom ICT