Collega’s gezocht, ja!
3
Anbecom ICT Kenniscentrum 2 minuten leestijd

Een veilige Microsoft 365 omgeving? Controleer het met Microsoft Secure Score

Veiligheid staat bij Microsoft absoluut op nummer 1. Daar zet het bedrijf zwaar op in binnen hun eigen platforms, apps en werkwijze, maar daar helpen ze ook al hun gebruikers bij.

Veiligheid staat bij Microsoft absoluut op nummer 1. Daar zet het bedrijf zwaar op in binnen hun eigen platforms, apps en werkwijze, maar daar helpen ze ook al hun gebruikers bij. Ook uw bedrijf of organisatie. Een typisch daarvoor ontwikkelde applicatie is MS Secure Score. Secure Score is een security analytics tool die organisaties en bedrijven helpt om de risico’s te beperken. Daarnaast maakt Secure Score inzichtelijk wat er gedaan kan worden om dat risico verder te verlagen.

Simpelweg gezegd; deze tool analyseert de beveiliging van uw Office 365 omgeving, op basis van uw dagelijkse activiteiten en beveiligingsinstellingen. Daar komt een score uit die Microsoft Secure Score wordt genoemd, met daarbij een advies welke acties je moet inzetten om die score verder te verhogen.

Wij bij Anbecom ICT, implementeren deze app standaard bij onze klanten die Microsoft 365 afnemen. Er komen echt bruikbare tips uit die helpen om de veiligheid van uw Microsoft 365 omgeving te optimaliseren. Het is eigenlijk een continu proces dat we blijven monitoren waardoor de veiligheid van uw Microsoft 365 pakket gegarandeerd blijft.

Nog even afsluitend een kort overzicht hoe Microsoft Secure Score helpt om uw gegevens nog beter te beschermen:

  • Microsoft Secure Score rapporteert over de huidige status van de veiligheid van uw Microsoft 365 omgeving
  • Microsoft Secure Score geeft inzicht over de mogelijke verbeteringen binnen uw Microsoft 365 omgeving
  • Microsoft Secure Score vergelijkt uw score met vergelijkbare organisaties en geeft u de mogelijkheid uw score te verbeteren

Maakt u nog geen gebruik van Secure Score. Ik ga graag voor u aan de slag!

Timo Neeleman
Anbecom ICT

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Jan, IT Specialist Maak een afspraak met Jan

Recente berichten over Anbecom ICT Kenniscentrum

Microsoft Teams of Zoom?

Microsoft Teams en Zoom zijn beide populaire oplossingen om te kunnen videobellen, chatten en het uitwisselen van bestanden. Maar waar zitten nu de verschillen en waarom zou u voor het gebruik van Teams moeten kiezen? In dit artikel nemen we u hierin mee. Daarnaast geven we u een aantal handige tips en benoemen een aantal nieuwe functionaliteiten die onlangs zijn geïntroduceerd.

Lees meer
Overstappen naar een nieuw ICT-bedrijf?

Waarschijnlijk moet u er niet aan denken; overstappen naar een nieuw ICT-bedrijf. Bijna net zo erg als het overstappen naar een nieuwe accountant. Not done, heel veel gedoe en gaat het überhaupt beter worden? Inderdaad, het is best wel een ‘gedoe’ om over te stappen naar een nieuw ICT-bedrijf, maar het is lang niet zo […]

Lees meer
5 tips tegen ransomware

Ransomware, ook wel gijzelsoftware genoemd, is een online chantagemiddel. Het woord ransom betekent letterlijk losgeld.

Lees meer
(Weer) grip op de moderne werkplek met Microsoft Intune

“Hoe krijgen we weer grip op al die apparaten waarop onze bedrijfsdata toegankelijk is?” Een vraag die velen bezig houdt nu thuiswerken hoogtij viert.

Lees meer
Anbecom ICT

Anbecom ICT