Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren
Anbecom ICT Kenniscentrum 2 minuten leestijd

Een veilige Microsoft 365 omgeving? Controleer het met Microsoft Secure Score

Veiligheid staat bij Microsoft absoluut op nummer 1. Daar zet het bedrijf zwaar op in binnen hun eigen platforms, apps en werkwijze, maar daar helpen ze ook al hun gebruikers bij.

Veiligheid staat bij Microsoft absoluut op nummer 1. Daar zet het bedrijf zwaar op in binnen hun eigen platforms, apps en werkwijze, maar daar helpen ze ook al hun gebruikers bij. Ook uw bedrijf of organisatie. Een typisch daarvoor ontwikkelde applicatie is MS Secure Score. Secure Score is een security analytics tool die organisaties en bedrijven helpt om de risico’s te beperken. Daarnaast maakt Secure Score inzichtelijk wat er gedaan kan worden om dat risico verder te verlagen.

Simpelweg gezegd; deze tool analyseert de beveiliging van uw Office 365 omgeving, op basis van uw dagelijkse activiteiten en beveiligingsinstellingen. Daar komt een score uit die Microsoft Secure Score wordt genoemd, met daarbij een advies welke acties je moet inzetten om die score verder te verhogen.

Wij bij Anbecom ICT, implementeren deze app standaard bij onze klanten die Microsoft 365 afnemen. Er komen echt bruikbare tips uit die helpen om de veiligheid van uw Microsoft 365 omgeving te optimaliseren. Het is eigenlijk een continu proces dat we blijven monitoren waardoor de veiligheid van uw Microsoft 365 pakket gegarandeerd blijft.

Nog even afsluitend een kort overzicht hoe Microsoft Secure Score helpt om uw gegevens nog beter te beschermen:

  • Microsoft Secure Score rapporteert over de huidige status van de veiligheid van uw Microsoft 365 omgeving
  • Microsoft Secure Score geeft inzicht over de mogelijke verbeteringen binnen uw Microsoft 365 omgeving
  • Microsoft Secure Score vergelijkt uw score met vergelijkbare organisaties en geeft u de mogelijkheid uw score te verbeteren

Maakt u nog geen gebruik van Secure Score. Ik ga graag voor u aan de slag!

Timo Neeleman
Anbecom ICT

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Kevin, IT Specialist Maak een afspraak met Kevin

Recente berichten over Anbecom ICT Kenniscentrum

Hybride werken en uw ICT-omgeving

Allerlei variaties op de manier van werken zijn ondertussen de normaalste zaak van de wereld. Op kantoor, thuis, deels kantoor en deels thuis, etc.

Lees meer
Microsoft Viva, een korte introductie

Sinds kort heeft Microsoft een nieuw platform beschikbaar; Microsoft Viva. Deze intranet-achtige oplossing wordt ook wel een “employe experience” platform genoemd. Viva dient als startpunt, voor bijvoorbeeld werknemers, om gemakkelijk bij verschillende, gedeelde, informatiebronnen van hun bedrijf te komen.

Lees meer
5 aandachtspunten voor de moderne (thuis)werkplek.

De voordelen van thuiswerken zijn inmiddels bekend en breed gedragen: een betere balans tussen werk en privé, een hogere productiviteit en minder reistijd. Toch zijn die voordelen geen vanzelfsprekendheid. We zien dat veel organisaties onvoldoende aandacht besteden aan de thuiswerkplek, in de breedste zin van het woord.

Lees meer
Gebruik een wachtwoordZIN!

73% van de populairste wachtwoorden ter wereld kan binnen een seconde worden gekraakt, volgens data van de NordPass-wachtwoordbeheerder. Hieruit is op te maken dat miljoenen mensen nog steeds een algemeen en zwak wachtwoord gebruiken. In deze blog helpen we u op weg om gebruik te gaan maken van sterke wachtwoorden, die de kans op een hack en daarmee ongewenste schade verkleint.

Lees meer
Anbecom ICT

Anbecom ICT