Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren

Microsoft Azure

Overal toegankelijk, continue innovatie

Microsoft Azure is een cloudplatform dat constant blijft groeien en innoveren. U host uw applicaties in de cloud, waardoor u geen eigen lokale servers meer hoeft te beheren.

Met Azure zijn uw bedrijfsprocessen niet alleen altijd en overal bereikbaar, maar ze worden ook continu verbeterd. Azure biedt u het voordeel en de schaalbaarheid gebruik te maken van het cloudplatform van Microsoft dat toegankelijk en kosten efficiënt is. Microsoft Azure is het razendsnelle, veelzijdige en flexibele cloudplatform dat door organisaties breed kan worden ingezet.

Voordelen Microsoft Azure:

  • Geen investering meer in (server) hardware
  • Alleen betalen naar gebruik
  • Extreem flexibel door eenvoudig op- en afschalen
  • Continue innovatie van technologie
  • Altijd de nieuwste security functionaliteiten
  • Ongekende mogelijkheden voor het automatiseren van processen

Complete of hybride cloudoplossingen

Azure biedt u de mogelijkheid om voor hybride cloudoplossingen te kiezen, waarbij uw gegevens lokaal en in de cloud opgeslagen worden, of voor een volledige cloudoplossing. Azure werkt als cloudoplossing van Microsoft uitstekend samen met andere cloudservices zoals Microsoft 365.

Veilig en betrouwbaar in gebruik

Zoals bij alle oplossingen van Microsoft wordt er ook binnen Azure gegarandeerd dat beveiliging en privacy van de hoogste standaarden zijn. Zo is er de juiste aandacht voor het Identiteits- en toegangsbeheer. Met de verschillende datacenters wordt er een zeer hoge mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Keuzevrijheid

Microsoft Azure biedt u de keuze om geheel of gedeeltelijk naar de cloud (hybride-cloud) te gaan. Anbecom ICT denkt hierin met u mee wat passend is en ondersteunt bij de inrichting en migratie naar uw Azure-omgeving. Onze projectmatige aanpak staat garant voor een soepele migratie naar de cloud.

Eenvoudig op- en afschalen

Bij Azure betaalt u uitsluitend voor wat u gebruikt, zonder kosten vooraf. Azure geeft flexibele aankoop- en prijsopties voor al uw cloudscenario’s (zoals Azure Hybrid Benefit) en biedt uitgebreide hulpmiddelen voor het beheren van uw clouduitgaven.

Azure en Anbecom ICT

Meer weten over Azure of wilt u weten hoe dit binnen uw organisatie kan worden ingezet? Maak direct een afspraak.

Direct contact

Anbecom ICT

Anbecom ICT