Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren

Microsoft SharePoint

Eenvoudig delen en naadloos samenwerken

Microsoft SharePoint is dé tool voor informatie-uitwisseling en het creëren van een betere samenwerking binnen én buiten organisaties. SharePoint maakt het mogelijk om mensen, teams en data met elkaar te verbinden vanaf elke locatie.

Voordelen Microsoft SharePoint:

  • Deel informatie online met klanten en collega’s
  • Realtime samenwerken in Office-documenten
  • Zoeken op bestandsnaam en de inhoud van een document
  • Overal en altijd toegang tot SharePoint met elk device
  • Verhoog betrokkenheid en creëer samenwerking

Eenvoudig samenwerken

Deel nieuws, informatie, kennis en gebeurtenissen met een intranet op maat. Of sla uw (project)documenten op in een Document Management systeem dat gebaseerd is op SharePoint waarna u dit vervolgens eenvoudig binnen en buiten uw organisatie deelt. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten uw organisatie op desktop, laptop en mobiele apparaten, ongeacht het besturingssysteem.

Verhoog de betrokkenheid binnen uw organisatie

SharePoint is handig als content management systeem, intranetoplossing of projectmanagement systeem. Deel informatie met werknemers in SharePoint en verbeter de samenwerking en betrokkenheid binnen uw organisatie. Met SharePoint stimuleert u communicatie en maakt u het mogelijk om informatie en nieuws met teams en (externe) organisaties uit te wisselen.

Informatie beschikbaar wanneer u dat wilt

De krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie en inzichten te vinden, zorgen er voor dat u altijd over de juiste informatie beschikt. Teamleden weten dat altijd de meest recente informatie op één plaats beschikbaar en voorhanden is.

Bestanden overal toegankelijk

Informatie, documenten en foto’s zijn in SharePoint altijd online toegankelijk voor wie daar toegang en rechten toe heeft. SharePoint biedt dankzij de logische structuur verschillende handige mogelijkheden zoals:

  • Versiebeheer
  • Wijzigingsbeheer van documenten
  • De mogelijkheid om elkaars werk te bekijken
  • Directe communicatie binnen het platform.

Zo voorkomt u het lokaal opslaan van bestanden en het per email versturen van deze bestanden. Daarnaast weet iedereen dat de laatste beschikbare versie op SharePoint staat opgeslagen.
Aangevuld met SharePoint -lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps helpt Anbecom ICT met het bouwen van bijvoorbeeld formulieren, werkstromen om werkprocessen nog verder te optimaliseren. Uw communicatie blijft met SharePoint overzichtelijk en u reduceert het emailverkeer.

SharePoint en Anbecom ICT

Meer weten over SharePoint of wilt u een training over dit platform bij Anbecom ICT volgen? Maak direct een afspraak.

Direct contact

Anbecom ICT

Anbecom ICT