Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren

Overal vertrouwd kunnen werken

Office 365 biedt de programma’s die u nodig hebt om locatieonafhankelijk vanaf elk apparaat te kunnen werken. Uw vertrouwde Office-toepassingen gecombineerd met alle voordelen van de cloud.

Samenwerken in een platform

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud dat er voor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos uw werk kunt doen. Alles wat u nodig heeft in één oplossing. Door vertrouwde programma’s als Excel en Outlook in Office 365 te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kunnen uw medewerkers op elk apparaat van alles maken en met elkaar delen. Bestanden zijn altijd toegankelijk, zowel online als offline, en blijven synchroon met elkaar.

Altijd up-to-date

Microsoft Office 365 is altijd up-to-date. Daardoor werkt u op elk apparaat met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer, ongeacht uw besturingssysteem. Daarnaast is Office 365 uitgerust met geavanceerde veiligheidsmaatregelen, waardoor uw data altijd goed beschermd is.

Microsoft 365

Microsoft 365 combineert de productiviteit van Office 365 met extra geavanceerde security en device management. Zo kunt u bijvoorbeeld op apparaat- en gebruikersniveau instellen dat bepaalde bestanden niet op privé-apparaten bewerkt en gedownload mogen worden. Ook biedt het platform de mogelijkheden om apparaten (op afstand) te beheren en te beveiligen middels Intune. Zo bent u altijd beschermd en heeft u zelf de touwtjes in handen, zowel van uw data als van uw apparaten!

Microsoft Office-toepassingen


Outlook
Altijd verbonden en efficiënt. Een duidelijke, geïntegreerde weergave van e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden.


Word
Overal prettig en met iedereen (samen) werken op een vertrouwde manier met Microsoft Word.


Excel
Bekijk, bewerk of maak spreadsheets op elke locatie. In realtime samenwerken aan bestanden, werkmappen en krijgt beter inzicht in gegevens met Microsoft Excel.


PowerPoint
Zelfverzekerd (samen) werken aan presentaties met Microsoft PowerPoint.

Schaalbaar

Een ander groot voordeel van Office 365 is de schaalbaarheid. U betaalt voor wat u nodig heeft. Bij een toename van het aantal medewerkers, schaft u eenvoudig extra Office 365 licenties aan en vice versa, zo kunt u altijd flexibel op- en afschalen.

Direct contact

Anbecom ICT

Anbecom ICT