Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren
Anbecom ICT Kenniscentrum 2 minuten leestijd

Neem juiste beslissingen aan de hand van inzicht in data.

Meten is weten. Een eeuwenoud gezegde dat nog stamt uit de Gouden Eeuw. De tijd waarin Nederland het in de gehele wereld voor het zeggen had.

Meten is weten. Een eeuwenoud gezegde dat nog stamt uit de Gouden Eeuw. De tijd waarin Nederland het in de gehele wereld voor het zeggen had. En dat was niet voor niets. Ook in deze tijd is dit gezegde nog super actueel. We zien het overal om ons heen in het dagelijkse leven. Van klanttevredenheidsmeters op websites van restaurants, tot KPI besprekingen aangaande het meten van conversies, tijdens managementvergaderingen van talloze bedrijven.

Microsoft zou Microsoft niet zijn, als ze hier dan ook geen fantastische applicatie voor ontwikkeld hebben; Microsoft Power BI. Met Power BI haal je een applicatie in huis, waarmee je in één programma efficiënt en overzichtelijk data kunt verzamelen vanuit allerlei kanalen en die kunt analyseren, bewerken en visualiseren.

Power BI noemen ze ook wel een Business Intelligence Tool. En Microsoft is hard op weg om ook op dit gebied een leidende positie in te nemen in de wereld. Hieronder noem ik nog even een aantal voordelen van Microsoft Power BI:

  • Supergave visualisatie mogelijkheden
  • Voor-gedefinieerde dashboards en rapporten
  • Plug & Play
  • Naadloze integratie met andere Microsoft apps, zoals Excel
  • Interessant geprijsd
  • Power BI is zeer snel
  • Onbeperkt verbinden met interne- en externe gegevensbronnen

Nog geen ervaring met Power BI? Nodig mij uit voor een presentatie van deze schitterende tool.

Jan Smit
Anbecom ICT

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Kevin, IT Specialist Maak een afspraak met Kevin

Recente berichten over Anbecom ICT Kenniscentrum

Hybride werken en uw ICT-omgeving

Allerlei variaties op de manier van werken zijn ondertussen de normaalste zaak van de wereld. Op kantoor, thuis, deels kantoor en deels thuis, etc.

Lees meer
Microsoft Viva, een korte introductie

Sinds kort heeft Microsoft een nieuw platform beschikbaar; Microsoft Viva. Deze intranet-achtige oplossing wordt ook wel een “employe experience” platform genoemd. Viva dient als startpunt, voor bijvoorbeeld werknemers, om gemakkelijk bij verschillende, gedeelde, informatiebronnen van hun bedrijf te komen.

Lees meer
5 aandachtspunten voor de moderne (thuis)werkplek.

De voordelen van thuiswerken zijn inmiddels bekend en breed gedragen: een betere balans tussen werk en privé, een hogere productiviteit en minder reistijd. Toch zijn die voordelen geen vanzelfsprekendheid. We zien dat veel organisaties onvoldoende aandacht besteden aan de thuiswerkplek, in de breedste zin van het woord.

Lees meer
Gebruik een wachtwoordZIN!

73% van de populairste wachtwoorden ter wereld kan binnen een seconde worden gekraakt, volgens data van de NordPass-wachtwoordbeheerder. Hieruit is op te maken dat miljoenen mensen nog steeds een algemeen en zwak wachtwoord gebruiken. In deze blog helpen we u op weg om gebruik te gaan maken van sterke wachtwoorden, die de kans op een hack en daarmee ongewenste schade verkleint.

Lees meer
Anbecom ICT

Anbecom ICT