Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren
Nieuwsberichten 2 minuten leestijd

Nieuwe huisstijl en website

Wij hebben een volledig vernieuwde huisstijl met bijbehorende website en dat vieren we met een GRATIS Cybersecurity check!

We zijn er achter de schermen stiekem al even mee bezig geweest, maar nu mogen we het eindelijk officieel met iedereen delen:

Wij hebben een volledig vernieuwde huisstijl met bijbehorende website en dat vieren we met een GRATIS Cybersecurity check!

Dankzij een nauwe samenwerking met de partijen die dit voor ons gerealiseerd hebben, kunnen wij nu supertrots zijn op het eindresultaat!

Ons oude logo, drukwerk en uitstraling heeft een flinke update gehad en is nu weer helemaal anno 2020. En tja, bij een frisse wind door het bedrijf, kan een nieuwe website natuurlijk niet uitblijven.

Het was een flink project en we hebben bij onszelf meerdere malen moeten nagaan wat u, als (potentiële) klant, van ons wil weten en zien. Prachtig om zo alsnog tot andere inzichten te komen en daarmee een nóg beter resultaat neer te zetten.

Of het ons met deze nieuwe uitstraling hoog in de bol is gestegen? Zeker niet, wij staan nog steeds heel graag persoonlijk met u in contact!

Sterker nog, wij delen onze blijdschap graag en bieden u daarom tijdelijk onze Cybersecurity check helemaal GRATIS aan!

Zeker in de huidige werksituaties is het belangrijk dat u en uw bedrijf veilig online kunnen werken. Weten hoe uw Cybersecurity ervoor staat is nog nooit zo eenvoudig geweest, u meld zich aan via de mail of per telefoon, wij doen de rest!

We gaan graag voor u aan de slag! Team Anbecom ICT

Hulp nodig bij het productief samenwerken? Ik help je graag, zodat je niet stil komt te staan.

- Kevin, IT Specialist Maak een afspraak met Kevin

Recente berichten over Nieuwsberichten

Anbecom ICT

Anbecom ICT