Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren

Veilig thuis en op kantoor werken:
Veilig Online Sessie

Om de beveiliging binnen uw organisatie continu te waarborgen, spelen gebruikers een grote rol. In een ideale werksituatie is iedereen zich bewust van digitale gevaren, maar in de praktijk pakt dit vaak anders uit. Zeker nu veel mensen thuiswerken en zij het doelwit zijn van hackers en criminelen.

Om meer aandacht aan uw digitale veiligheid te besteden en risico’s uit te sluiten, heeft Anbecom ICT verschillende beveiligingsoplossingen ontwikkeld; zoals de ICT-scan en Veilig Online Sessies.

Veilig Online Sessie

Mensen klikken op Phishingmails, betalen spookfacturen en downloaden per ongeluk virussen. Daarom bieden we bewustwordingstrainingen. Tijdens deze Veilig Online Sessies maken we medewerkers bewust van veiligheidsrisico’s en stimuleren we hen om veilig te handelen als ze te maken krijgen met hackers en criminelen.

Tijdens de interactieve workshop benoemen we de rol van de mens binnen de security-maatregelen en geven een aantal handvatten mee om veilig thuis en op kantoor te kunnen werken.

ICT-scan
Om veilig thuiswerken optimaal te faciliteren bieden we naast de Veilig Online Sessies ook een ICT-scan aan. Daarmee krijgt u inzicht in de zwakke plekken in uw organisatie. We brengen risico’s in kaart waar u dagelijks mee te maken heeft en hoe u deze kunt verkleinen of zelfs helemaal wegnemen.

Creëer bewustzijn
Wilt u bij uw medewerkers meer bewustzijn creëren? Vraag de Veilig Online Sessie voor u en uw medewerkers aan. De Veilig Online Sessie is voor maximaal 25 personen, inclusief lunch. Meld u snel aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of heeft u interesse in de ICT-scan? Klik hier.

Anbecom ICT

Anbecom ICT