Collega’s gezocht, ja!
3
Terug naar vacatures

IT Engineer

Bijt jij je graag vast in complexe migratie- en implementatietrajecten? Voor veel van onze opdrachtgevers is de stap naar een cloud-oplossing een logische stap.
Jij helpt daarbij en draagt zorg voor een succesvolle transitie naar de cloud.

Fulltime | Capelle aan den IJssel | minimaal 2 jaar werkervaring | MBO/HBO

Wat ga je doen

Als IT Engineer is er voor jou echt geen dag hetzelfde. Jouw werk speelt zich voornamelijk buitenshuis af. Je bent net als de andere IT Engineers het gezicht van Anbecom ICT bij onze klanten op locatie. Je bezoekt één of meerdere klanten per dag en realiseert betrouwbare en veilige ICT-omgevingen. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het meedraaien in (migratie)projecten, het installeren van hard- en software, het oplossen van problemen, het uitvoeren van preventief onderhoud, etc.

Kortom, een job met heel veel afwisseling in zowel het werk zelf als in de omgeving waar je werkt. De ontwikkelingen in technologie volgen we op de voet. Jij ontwikkelt daarin vanzelfsprekend mee. En daar horen ook studie en certificeringen bij.

Wat vragen we van jou?

We gaan er vanuit dat je over minimaal MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring beschikt. Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden bij een groeiend ICT-bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden en ruimte voor het inbrengen van ideeën. Uiteraard horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij, inclusief mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Spreekt de vacature je aan? Solliciteer dan via onderstaande button of stuur een e-mail naar vacature@anbecom.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Bel gerust en vraag naar Ben Kok.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze job? Solliciteer of loop een dagje mee!

Solliciteer directLoop een dag mee

Solliciteer direct

Solliciteer via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hoi, hoe heet je?

  • Voor welke vacature wil je bij ons solliciteren? *

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

  • Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Anbecom ICT

Anbecom ICT