Collega’s gezocht, ja!
3
Terug naar vacatures

Senior IT Engineer

Als Senior IT Engineer ben je primair verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van onze projecten. Je denkt mee over het ontwerp van een nieuwe ICT omgeving en hebt daarna ook de (technische) leiding binnen het project.

Fulltime | Capelle aan den IJssel | minimaal 5 jaar werkervaring | MBO/HBO

Wat ga je doen

Als Senior IT Engineer ben je primair verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van onze projecten. Je denkt mee over het ontwerp van een nieuwe ICT omgeving en hebt daarna ook de (technische) leiding binnen het project. Jij bouwt de infrastructuur op en je stuurt de IT Engineers aan die in jouw project meedraaien. Je bent dus vanaf de eerste inventarisatie tot aan de uiteindelijke oplevering bij het project betrokken. In het gehele traject draag je zorg voor de communicatie tussen alle betrokkenen in het project.

Kortom, een functie waarin je niet alleen je technische-, maar ook je organisatorische capaciteiten kunt inzetten. De (technologische) ontwikkelingen volgen we op de voet. Jouw visie daarop en je ideeën daarbij zijn voor ons erg belangrijk.

Wat vragen we van jou?

We gaan er vanuit dat je over MBO/HBO werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar relevante werkervaring beschikt. Je bent bijvoorbeeld al enkele jaren als engineer in projecten betrokken en nu toe aan wat extra uitdaging en verantwoordelijkheid. Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden bij een groeiend ICT-bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden en ruimte voor het inbrengen van ideeën. Uiteraard horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij, inclusief mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Spreekt de vacature je aan? Solliciteer dan via onderstaande button of stuur een e-mail naar vacature@anbecom.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Bel gerust en vraag naar Ben Kok.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse in deze job? Solliciteer of loop een dagje mee!

Solliciteer directLoop een dag mee

Solliciteer direct

Solliciteer via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hoi, hoe heet je?

  • Voor welke vacature wil je bij ons solliciteren? *

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

  • Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Anbecom ICT

Anbecom ICT