Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren

ICT-bedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuw ICT-bedrijf in de omgeving van Rotterdam? Anbecom ICT is all-round ICT-partner voor MKB bedrijven en zorgorganisaties. Bij het overstappen naar een nieuw ICT-bedrijf komt best het een en ander kijken, maar met de juiste begeleiding merkt u daar zelf niet zo heel veel van. Anbecom ICT heeft veel ervaring met ‘overstap’ trajecten en wij helpen ook u graag verder.

Over Anbecom ICT

Anbecom ICT, opgericht in 2004, is een all-round ICT-bedrijf gevestigd in Rotterdam. Als onafhankelijk leverancier van ICT-producten en diensten zorgen wij er voor dat onze klanten effectief en efficiënt gebruik kunnen maken van hardware en applicaties. Zowel op locatie als in de cloud.

De klanten van Anbecom ICT bevinden zich in veel verschillende branches. Vooral in de sectoren zakelijke dienstverlening, bouw en zorg zijn we goed vertegenwoordigd. De applicaties die in deze markten gebruikt worden zijn dan ook meer dan bekend. Bedrijven waar we voor werken hebben vaak een omvang van 20 tot 150 medewerkers.

Het feit dat klanten van het eerste uur nog steeds klant zijn geeft aan dat we investeren in lange termijn relaties. Benieuwd hoe we dat doen? We komen graag langs om er alles over te vertellen.

Direct contact

it bedrijf oplossingen - Anbecom ICT
ICT

Waarom overstappen?

Vaak hebben bedrijven of organisaties goede redenen om over te stappen naar een nieuwe ICT-partner. De schadelijke gevolgen door niet over te stappen naar een nieuwe ICT-partner, kunnen groter zijn de eventuele ongemakken rondom zo’n transitie naar een nieuwe partner. Waarom zou u overstappen?

 1. Slechte support; u voelt zich niet serieus genomen, er wordt niet teruggebeld, afspraken worden niet nagekomen en ga zo maar door.
 2. Niet proactief meedenken; uw huidige ICT-partner denkt niet mee of adviseert u onvoldoende aangaande verbeteringen binnen uw netwerk en welke strategische beslissingen u moet nemen.
 3. Teveel storingen; u hebt regelmatig te maken met ICT-storingen waardoor uw bedrijfsprocessen niet optimaal functioneren en zelfs stil komen te liggen. Vaak heeft dit te maken met een slechte inrichting van uw huidige ICT-infrastructuur.
 4. Te weinig ‘Cloudervaring’; uw huidige leverancier heeft te weinig kennis van alle mogelijkheden die de Cloud te bieden heeft, waardoor de groei en continuïteit van uw bedrijf of organisatie in gevaar komt.
 5. Uw huidige ICT-partner ontgroeid; uw huidige ICT-partner blijkt onvoldoende in staat om mee te groeien met de groei van uw organisatie.
 6. Ondoorzichtige kostenstructuur; u hebt te weinig inzicht in de kosten rondom het onderhoud en de bijbehorende service/abonnementskosten.

Neem daarom direct contact met ons op. Anbecom ICT is hét ICT-bedrijf uit regio Rotterdam.

Direct contact

Het proces van overstappen

Nadat we akkoord van u hebben gekregen om de overstap in gang te zetten, zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. U kunt erop rekenen dat wij u hierin zoveel mogelijk ontzorgen op zaken zoals:

 • Communicatie met uw huidige toeleveranciers
  • Zoals de huidige ICT-partner, applicatie leverancier(s), leverancier voor telefonie, beveiligingspartner, etc.
  • Alle partners brengen we in kaart, wij zorgen voor de rechtstreekse contacten, zodat er geen miscommunicatie ontstaat
 • Keuze van het juiste moment
  • Welk moment past het beste in de agenda?
 • Zo’n kort mogelijke transitieperiode
  • Door een grondige voorbereiding, gaat er geen tijd verloren
  • Geen downtime van uw netwerk
  • Daar waar nodig kan de overstap in afzonderlijke fases worden doorgevoerd
 • Bestaande hardware en software licenties
  • Heeft u lopende (software)licenties? Die kunt u gewoon blijven gebruiken, u hoeft niet meteen nieuwe licenties aan te schaffen
  • Is uw hardware nog in orde en voldoet die nog aan de wensen? Dan gaan we die natuurlijk niet vervangen. In ons advies nemen we mee, welke apparatuur u kunt blijven gebruiken en welke u eventueel het beste kunt vervangen.
 • Wijzigen wachtwoorden
  • Als u overstapt naar een nieuwe ICT-partner, is dat hét moment om uw wachtwoorden (en indien nodig het wachtwoordenbeleid) te wijzigen. Uiteraard wordt het ‘administrator’ wachtwoord aangepast, zodat uw oude ICT-partner geen toegang meer heeft tot uw omgeving.

Direct contact

ict bedrijf Rotterdam
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We sturen leuke post! Digitaal.

Ontvang beveiligingsupdates, nieuwe berichten, onmisbare informatie en alles rondom trainingen.

Anbecom ICT

Anbecom ICT