Collega’s gezocht, ja!
4

Anbecom ICT, een begrip in de regio Rotterdam

Anbecom ICT, opgericht in 2004, is een all-round ICT dienstverlener voor bedrijven en zorgorganisaties.  Als onafhankelijk leverancier van ICT producten en diensten zorgen wij er voor dat onze klanten effectief en efficiënt gebruik kunnen maken van hardware en applicaties. Zowel op locatie als in de cloud.

Direct contact
2004 Opgericht
25+ Branches
15.000+ Installaties verzorgd
200+ Tevreden klanten

“Met de Rotterdamse mentaliteit in onze genen staan we dag in dag uit klaar om onze klanten te ondersteunen met hun ICT omgeving. We zijn pas tevreden wanneer we hun wensen voor 150% gerealiseerd hebben. We zijn trots op onze mooie klanten en het werk dat we voor hen mogen doen. In de ruim 16 jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een all-round ICT kennispartner voor een groot aantal bedrijven en (zorg)organisaties. Onze drive is in al die jaren nooit veranderd; We willen klanten helpen zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Helpen zit in onze genen. Dát is wat ons motiveert!”

- Ben Kok, directeur

Onze cultuur

Als collega’s van Anbecom ICT zijn we elke dag bezig met wat we het liefst doen: Professionele oplossingen bieden waardoor onze klanten plezierig met ICT kunnen werken. We stellen hoge eisen aan onze dienstverlening, maar maken samen én met onze klanten ook veel lol. En we hebben goede koffie! Kom eens langs om te darten of speel een potje tafelvoetbal met ons mee.

Certificeringen

Anbecom ICT stelt hoge eisen aan informatiebeveiliging en laat dat toetsen door een onafhankelijke certificeringsorganisatie. ISO 27001:2017 en NEN7510:2017 certificering moeten voor onze opdrachtgevers het bewijs vormen dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gevoelige informatie op integere en adequate wijze zijn afgedekt

ISO 27001:2017 is een internationale norm, gericht op informatiebeveiliging. NEN7510:2017 is een Nederlandse norm en richt zich specifiek op informatiebeveiliging in de zorgsector.

Een geruststellende gedachte dat de beveiliging van systemen, data, elektronische patiëntendossiers, etc. aan de strengste eisen voldoet!

Afspraak maken

Anbecom ICT biedt slimme oplossingen om altijd en overal veilig te kunnen werken. Onze kracht ligt in de kennis en ervaring met platforms en oplossingen die uw workflow verbeteren. Ontdek wat wij voor u kunnen doen. U bent van harte welkom voor een kopje koffie en een goed gesprek over ICT.

Direct contact

Collega's worden?

Bij Anbecom ICT werken we met een team specialisten die ervoor zorgen dat de ICT altijd op rolletjes loopt. Anbecom ICT groeit hard en daarom hebben we weer ruimte voor een aantal nieuwe specialisten. Ontdek en solliciteer.

Bekijk vacatures

We sturen leuke post! Digitaal.

Ontvang elke maand beveiligingsupdates, nieuwe berichten, onmisbare informatie en alles rondom trainingen.

Anbecom ICT

Anbecom ICT