Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren

ICT-ondersteuning Rotterdam

Volledige ICT-ondersteuning voor een efficiënte en veilige werkomgeving nodig? Anbecom ICT is all-round ICT-partner voor MKB en zorgorganisaties. Onze IT-ondersteuning zorgt ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos gebruik kunt maken van uw hardware en applicaties. En dat met oplossingen zowel op locatie als in de cloud.

Met Anbecom ICT volledig ontzorgd

Als totaalpartner in ICT weet u met Anbecom ICT altijd waar u aan toe bent. We leveren service waar u blij van wordt (bijvoorbeeld altijd direct een systeembeheerder aan de lijn!) en kwalitatief goede oplossingen. Oplossingen die technisch en functioneel naadloos aansluiten bij de behoefte van uw organisatie, maar ook betaalbaar zijn. Bij Anbecom ICT betekent ICT-ondersteuning ook proactief meedenken. Wat kan efficiënter? Hoe maak ik de juiste strategische beslissingen voor de langere termijn? Etc. Dát gecombineerd met de uitstekende support en bereikbaarheid hebben Anbecom ICT tot een begrip gemaakt in de regio Rotterdam.

ICT-ondersteuning in Rotterdam
Onze ICT-ondersteuning bestaat uit vier belangrijke onderdelen. Binnen deze onderdelen zijn onze inspanningen er steeds op gericht om de continuïteit van uw ICT-omgeving te waarborgen:

 1. Productief samenwerken
 2. Werken in de Cloud
 3. Cyber Security
 4. Beheer en support

Daarnaast ontzorgen we u met de inrichting van uw Microsoft Office 365 omgeving. Met SharePoint en OneDrive ontsluiten we op een veilige wijze de data om locatieonafhankelijk vanaf elk apparaat te kunnen werken.

Direct contact

ict ondersteuning Rotterdam
ict bedrijf Rotterdam

IT-ondersteuning voor MKB

Met Anbecom ICT heeft u altijd direct een specialist tot uw beschikking. Geen onpersoonlijk ticketsysteem maar gewoon direct iemand aan de lijn die úw taal spreekt. Bent u met uw MKB-bedrijf of zorgorganisatie gevestigd in Rotterdam of in de omliggende regio? Dan zijn we als dat nodig is dezelfde dag nog op bij u locatie om IT-ondersteuning bieden.

ICT-ondersteuning afgestemd op uw behoeften
Bij Anbecom ICT ligt het onderscheidend vermogen in onze ICT-ondersteuning. Met onze dienstverlening, die schaalbaar en geheel afgestemd op uw organisatie in te vullen is, bent u verzekerd van professionele en adequate ondersteuning op de momenten dat dat nodig is. We bedenken en realiseren voor uw specifieke organisatie de beste oplossing om efficiënter te werken. We zorgen voor de levering van nieuwe hardware, voor de monitoring van de hardware, voor de noodzakelijke (beveiligings-)updates, voor de back-ups, etc. Zo bent u volledig ontzorgd en kunt u doen waar ú goed in bent. Anbecom ICT biedt hulp bij ICT voor heel veel MKB-bedrijven en zorgorganisaties in Rotterdam en omgeving.

Direct contact

Daarom kiest u voor Anbecom ICT als IT-ondersteuning in Rotterdam en omgeving

 1. Uitstekende support en bereikbaarheid:
  • Direct een specialist aan de lijn voor hulp en advies in begrijpelijke taal.
 2. Ook specialisten op locatie:
  • Onze specialisten werken niet alleen op afstand maar komen ook naar u toe.
 3. ICT-oplossingen op maat:
  • Flexibele en schaalbare abonnementen afgestemd op uw behoeften.
 4. Ruim 17 jaar ervaring:
  • Onze kracht ligt in onze kennis en ervaring met platforms en cloudoplossingen.
 5. Volledig ontzorgd:
  • Geen zorgen meer om de continuïteit van uw ICT-omgeving. Alles is geregeld.

We helpen u graag verder.

Direct contact

it bedrijf oplossingen - Anbecom ICT
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We sturen leuke post! Digitaal.

Ontvang beveiligingsupdates, nieuwe berichten, onmisbare informatie en alles rondom trainingen.

Anbecom ICT

Anbecom ICT