Collega’s gezocht, ja!
4

De ICT-partner voor het MKB en de zorg sinds 2004.

Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Annuleren
Home / Over ons

Anbecom ICT, een begrip in de regio Rotterdam

Anbecom ICT, opgericht in 2004, is een allround ICT-dienstverlener voor het MKB en zorgorganisaties. Als onafhankelijk leverancier van ICT-producten en diensten zorgen wij er voor dat onze klanten effectief en efficiënt gebruik kunnen maken van hardware en applicaties. Zowel op locatie als in de cloud.

Direct contact

“Er zijn voor de klant wanneer dat nodig is. Niet alleen wanneer daar naar gevraagd wordt, maar ook proactief! Dat is voor een medewerker van Anbecom ICT de normaalste zaak van de wereld. Net als dat u gelijk een specialist aan de lijn krijgt wanneer u belt voor een probleem. Dus niet eerst met een ticketnummer gaan zitten wachten tot u teruggebeld wordt, maar direct support wanneer dat nodig is. Door deze visie op dienstverlening zijn we uitgegroeid tot een bekende ICT-partner voor MKB bedrijven en zorgorganisaties in de regio groot Rotterdam. Klanten helpen zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Dát is wat ons motiveert!”

- Ben Kok, directeur

Onze cultuur

Als collega’s van Anbecom ICT zijn we elke dag bezig met wat we het liefst doen: Professionele oplossingen bieden waardoor onze klanten plezierig met ICT kunnen werken. We stellen hoge eisen aan onze dienstverlening, maar maken samen én met onze klanten ook veel lol. En we hebben goede koffie! Kom eens langs om te darten of speel een potje tafelvoetbal of tafeltennis met ons mee.

Certificeringen

Anbecom ICT stelt hoge eisen aan informatiebeveiliging en laat dat toetsen door een onafhankelijke certificeringsorganisatie. ISO 27001:2017 en NEN7510:2017 certificering moeten voor onze opdrachtgevers het bewijs vormen dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gevoelige informatie op integere en adequate wijze zijn afgedekt

ISO 27001:2017 is een internationale norm, gericht op informatiebeveiliging. NEN7510:2017 is een Nederlandse norm en richt zich specifiek op informatiebeveiliging in de zorgsector.

Een geruststellende gedachte dat de beveiliging van systemen, data, elektronische patiëntendossiers, etc. aan de strengste eisen voldoet!

2004 Opgericht
25+ Branches
15.000+ Installaties verzorgd
200+ Tevreden klanten

Direct contact

Wilt u meer weten over onze diensten en platformen waarmee wij werken? Neem contact op of maak een afspraak.

Direct contact

We sturen leuke post! Digitaal.

Ontvang beveiligingsupdates, nieuwe berichten, onmisbare informatie en alles rondom trainingen.

Anbecom ICT

Anbecom ICT